webdevelopment

Webdevelopment

Met goed doordachte, oogstrelende en praktische websites helpen wij ondernemers hun omzet vergroten. De beoogde doelgroep is hierbij uiteraard het uitgangspunt. Van ontwerp tot online plaatsing tot de nazorg, wij verzorgen het gehele traject.

Social Media

In contact blijven met jouw publiek is met gebruik van ons social media centrum eenvoudiger dan ooit. Wij ontwikkelen social media apps op maat waarmee je direct actief aan de slag kunt. Daarnaast kunnen we op een creatieve manier jouw bedrijf onder de aandacht brengen op verschillende social media platformen.

Webshop

E-commerce

Op zoek naar een partner voor je webshop? Wij adviseren je graag over de grenzeloze mogelijkheden van E-commerce. Jouw visie gecombineerd met onze creativiteit en techniek zorgt ervoor dat elk product professioneel op het web wordt aangeboden.

Techniek

Techniek

Met alleen een mooi design ben je er nog niet, ook techniek is van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat zoekmachines jou website weten te vinden. Om de website eenvoudig te beheren maken wij gebruik van het beste en meest gebruiksvriendelijke content management systeem: Bitrix.