Techniek icon

Techniek met een oog voor precisie

Met alleen een mooi design ben je er nog niet, ook techniek is van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat zoekmachines jou website weten te vinden. Om de website eenvoudig te beheren maken wij gebruik van het beste en meest gebruiksvriendelijke content management systeem: Bitrix.


Bitrix

Content management met Bitrix

Er zijn talloze manieren om oplossingen voor het internet te programmeren. Door jaren ervaring zijn wij tot de conclusie gekomen dat er maar één pakket is dat aan jouw en onze eisen voldoet: Bitrix. Bitrix is een content management systeem dat veilige, gebruiksvriendelijke en geavanceerde mogelijkheden biedt. Doormiddel van Bitrix kunnen wij websites programmeren die volledig aan jouw eisen voldoen.
Visited is bekroond tot Bitrix Gold Partner.

Wij houden van schone & correcte codes!

Wij programmeren met precisie, dit houdt in dat er niet meer codes wordt gebruikt dan nodig is. Door de complexiteit van functies binnen een website wordt het anders al snel onoverzichtelijk. Dit zorgt voor slecht indexeerbare websites met gevolgen voor de vindbaarheid van de website. Wij houden van orde en schone code die zorgvuldig is geprogrammeerd.

Clean code
MultiSafePay

Laat klanten eenvoudig afrekenen

MultiSafepay is al ruim 14 jaar dé ideale partner in online betalen voor webshops en Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Als specialist in online betalen bieden zij betaaloplossingen op maat voor iedere webshop. Wij maken gebruik van deze betaaloplossingen om de gebruiker zo eenvoudig mogelijk af te laten rekenen.

Waarom je voor Visited kiest

Visited bestaat uit een jong, gedreven team dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Met onze ervaring kunnen wij je optimaal informeren over alle online oplossingen die we te bieden hebben.

5 redenen