Develop icon

Van ontwerp tot realisatie

Met goed doordachte, oogstrelende en praktische websites helpen wij ondernemers hun omzet vergroten. De beoogde doelgroep is hierbij uiteraard het uitgangspunt. Van ontwerp tot online plaatsing tot de nazorg, wij verzorgen het gehele traject.


Voorbeeld design

Een fris en professioneel ontwerp

Een website moet naast functioneel ook aantrekkelijk zijn. Sprekende afbeeldingen, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij het bedrijf. Wij laten onze creativiteit los op het ontwerp tot we beide helemaal tevreden zijn. Elk ontwerp dat door Visited wordt verzorgd is op maat en uniek. Bekijk ons bewijsmateriaal

Mobiele oplossingen

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken, daarom wordt het steeds belangrijker je website op mobiele apparaten af te stemmen. Wij zorgen dat elke website hierop voorbereid is. Ook het aanpassen van de website of het onderhoud van de webwinkel kan met onze techniek mobiel bijgehouden worden.

Mobiele oplossing
Editor

Eenvoudig je informatie beheren

Een content management systeem om een website up to date te houden is niets nieuws meer. Maar niet elk systeem is even gebruiksvriendelijk. Wij besteden bij het ontwikkelen van een website veel aandacht aan het op maat indelen van het content management systeem. Dit zorgt ervoor dat de website eenvoudig te beheren is en op elk moment aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Support & Nazorg

Nadat de website online is blijven wij zorg dragen voor het up to date houden van de techniek. Ons content management systeem blijft vernieuwen om zo bij te blijven met de laatste technieken en trends. We kunnen je continuerend adviseren over de nieuwste mogelijkheden om zo veel mogelijk uit de website te blijven halen.

Support
Online

Altijd Online

Een website moet dag en elke nacht beschikbaar zijn voor bezoekers. Hiervoor is een stabiele hosting nodig. Onze servers zijn speciaal ingericht om het optimale uit je website te halen. Op deze manier weer je zeker dat je website altijd online blijft en mocht het nodig zijn er altijd een back-up van de website beschikbaar is. Wij kunnen tenslotte ook de registratie van je nieuwe domeinnaam verzorgen.

Erkend door webdesigngids.nl