Cart icon

Eenvoudig online verkopen

Op zoek naar een partner voor je webshop webwinkel? Wij adviseren je graag over de grenzeloze mogelijkheden van E-commerce. Jouw visie gecombineerd met onze creativiteit en techniek zorgt ervoor dat elk product professioneel op het web wordt aangeboden.


Voorbeeld beheer

Simpel bestellingen afhandelen

Bestellingen, betalingen, mailtjes, logistieke oplossingen. Het klinkt heel ingewikkeld. Of toch niet. Met onze e-commerce module kan de beheerder van de webshop met minimale handelingen de gehele online winkel onderhouden en vernieuwen.

Betaalsystemen & logistieke oplossingen

Wij bieden de gebruikers de meest eenvoudige manieren van betalen. Om betaling in de webshop mogelijk te maken kunnen verschillende partijen geintegreerd worden. Bijvoorbeeld: iDEAL, PayPal, Visa & MasterCard, Bankoverboeking, Mister Cash, Giropay en eenmalige machtiging. Dit kan eenvoudig in ons systeem bijgehouden worden door onze samenwerking met Multi Safe Pay. Daarnaast kan het systeem aan UPS gekoppeld worden voor het logistieke beheer.

Betaal en logistieksystemen
Zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen voor een website die 'zoekmachine vriendelijk' is. Dit betekent dat we bij het programmeren van een webshop rekening houden met een technische structuur, deze voldoet altijd aan de eisen die zoekmachines stellen. Dit zorgt er voor dat een zoekmachine gemakkelijk door alle informatie kan lezen en kan herkennen wat er op de verschillende pagina's te vinden is.

Social media koppeling

Gebruik ons social media systeem om je berichten of producten eenvoudig op meerdere kanalen te verspreiden. Je kunt alle social media activiteiten binnen ons systeem verwerken. Zo hoeft je nooit meer op meerdere platformen je bericht te plaatsen, maar eenvoudig vanuit de website.

Facebook post voorbeeld
Analytics grafiek

Hoeveel bezoekers heeft mijn website?

Het is na het ontwikkelen van een website fijn om er achter te komen of gebruikers de weg naar je website weten te vinden. We kunnen je maandelijks op de hoogte houden van bezoekersaantallen, conversies, zoekwoorden etc. We gebruiken deze bevindingen om het beste resultaat uit de website te halen.