Ontmoeten icon

1. Ontmoeten

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maar je bent ook altijd welkom op ons bureau. Tijdens dit gesprek worden zowel je huidige situatie als de eisen en wensen voor de toekomst doorgenomen.

Inventariseren icon

2. Inventariseren

Voordat wordt begonnen met het daadwerkelijke werk aan het project wordt eerst geïnventariseerd wat de doelgroep, de functionaliteit en de look-and-feel moet worden. Hierna wordt er een indicatie gegeven van de hoeveelheid werk en de prijs. Tenslotte wordt er een datum voor oplevering bepaald.

Ontwerpen icon

3. Ontwerpen

Aan de hand van de bevindingen uit de inventarisatiefase ontwerpen wij een concept om je wensen om te zetten in een visueel resultaat. Deze ontwerpen worden aan je voorgelegd en waar nodig aangepast tot je helemaal tevreden bent.

Ontwikkelen en testen icon

4. Ontwikkelen en testen

Wanneer er is ingestemd met het uiteindelijke ontwerp wordt dit uitgewerkt tot een eindproduct. Als het om een website gaat programmeren we volgens de laatste webstandaarden, alle websites worden optimaal geprogrammeerd voor zoekmachines. Door middel van het content management systeem Bitrix wordt de site beheerbaar gemaakt.

Opleveren icon

5. Opleveren

Na goedkeuring wordt de website, webshop of het intranet gelanceerd op jouw domein. Het hosten van de site kan geheel door ons verzorgd worden. Hierdoor weet je zeker dat de website altijd online is en er een back-up gemaakt wordt. Om je bekend te maken met de site geven wij uiteraard een uitgebreide demo.

Support icon

6. Support

Je kunt bij ons ten alle tijden terecht voor vragen over het opgeleverde product. Tot drie maanden na het opleveren van een site kunt je bij ons terecht voor kleine wijzigingen of opmerkingen. Hierna kunnen we je blijvend adviseren over de nieuwste mogelijkheden om zo veel mogelijk uit de website te halen.