Klein team, groots resultaat.

Nee, we zijn niet het grootste internetbureau van Nederland. Daardoor kunnen we onze klanten volop persoonlijke aandacht geven. Ook is de kwaliteit van het eindresultaat niet afhankelijk van wie je toegewezen krijgt. Bij ons krijg je door die persoonlijke aandacht altijd kwaliteit en continuïteit.

Geen sprint, maar een marathon.

Wij doen alles in samenspraak met de klant. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. We gaan waar kan en nodig voor een langetermijnrelatie. Want het ontwikkelen en onderhouden van digitale media is geen kwestie van een sprint, maar van een marathon. Zo halen we het beste uit elkaar en uit jouw doelstellingen.

Korte lijnen, informele sfeer.

Prettig contact vinden we belangrijk. Bij ons geen stijf gedoe, maar een ontspannen sfeer. Met een prettige, open communicatie zijn we op ons best. We werken keihard, maar er is ook tijd voor ontspanning en een praatje. Bij ons loop je gewoon binnen. Voor een vrijblijvende kop koffie, overleg, of een brainstorm. Of gewoon om te vertellen hoe blij je met ons bent.

Niet belegen, wel ervaren.

We hebben geen geraniums op kantoor. Maar we zijn zeker geen groentjes. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak weten we precies wat er speelt. Hoe je met websites verwondering oproept. Hoe je bezoekers trekt, en doelgroepen in beweging brengt. In die tijd hebben we een ijzersterke infrastructuur opgebouwd. Zodat jouw webshop, website of platform in goede handen is. Dat telt.

 • Snel schakelen in ontwikkelingen, flexibiliteit en altijd meedenken, dit is wat Visited onderscheidt van andere bureaus.

  Nicole Severijns - Citymarketeer Tilburg Bekijk project
 • Ze komen altijd afspraken na en denken echt mee op het gebied van design en functionaliteit van onze webwinkels.

  Andor van den Boom - 247 store Bekijk project
 • Samen met Visited hebben we de afgelopen jaren de webshop naar een topniveau gebracht.

  Erik Regeling- Keukeninbouwcenter Bekijk project
 • Visited is een zeer flexibele en fijne partner om mee samen te werken. No-nonsense en persoonlijk. We krijgen altijd goed advies.

  Dennis Odijk - Funkiehouse Bekijk project
 • Door de persoonlijke benadering is het prettig samenwerken, ze leveren goed werk zijn deskundig en snel.

  Daan Scheper - Premium Supply Store Bekijk project
 • Visted heeft zich zeer goed kunnen inleven in onze doelgroep en producten. Super eindresultaat.

  Ted van Eldik - Epic store Bekijk project