Bedrijfswebsites

Bedrijfswebsites

Een eerste indruk maak je maar een keer. En die maak je tegenwoordig steeds vaker online. Je bedrijfswebsite moet dan ook van het scherm spatten. Jouw identiteit feilloos overbrengen en je doelgroep pakken. Wij bouwen websites die vriendelijk zijn voor je bezoeker, en voor Google. Zodat de wereld optimaal kennismaakt met je bedrijf of organisatie.

Bekijk projecten
Webshops

Webshops

Je webshop is een belangrijke inkomstenbron. Conversie en bezoekcijfers zijn de lifeline van je business. Daar moet je niet lichtzinnig over doen. Wij geven je e-commerce de aandacht die het verdient. We zorgen voor de ultieme merkbeleving en shopervaring. Die passen bij je merk en je ambities.

Bekijk projecten
Platformontwikkeling

Platformontwikkeling

Mag het net ‘wat meer’ zijn dan een ‘gewone’ website? Natuurlijk! Ook voor de bouw van een compleet platform zijn wij je man. Van interactieve social sites en vacaturedatabanken tot uitgebreide webbased belevingen. Vertel ons je wens en wij bouwen tot aan de hemel en weer terug. Totdat je meer dan tevreden bent.

Bekijk projecten

Van strak design naar perfecte code

We hebben niet alleen aandacht voor fancy fonts en strakke kleurtjes. Ook onder de motorkap moet een website blinken. Wij produceren dan ook 100% effectieve en geoptimaliseerde code en werken met de nieuwste webtechnologie. Niet omdat we nerds zijn, maar omdat we vinden dat dat bij ons vak hoort. En vooral omdat dat het resultaat verbetert.

Techniek

Een website beheren moeilijk? Welnee.

Heb je straks een mooie website. Maar wat als je de inhoud wilt bijwerken? Even een nieuwe tekst of product wilt plaatsen? Bij ons is dat niet moeilijk. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk CMS waarin je zo je weg hebt gevonden. Een die zichzelf wijst, waarvoor technische kennis helemaal niet nodig is. Kind kan de was doen.Geschikt voor ieder apparaat. Logisch natuurlijk.

Onze websites werken overal, altijd. Maar vooral ook op elk apparaat. Voor ons is ‘responsive design' of ‘mobile ready’ niet eens een ding. Het is gewoon de standaard. Of het nu gaat om een laptop, tablet, desktop of smartphone. Of wat ons betreft een smartwatch. Het werkt gewoon, en het ziet er altijd top uit.

Responsive design

Bekijk hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze Koffie icon
 • Door de persoonlijke benadering is het prettig samenwerken, ze leveren goed werk zijn deskundig en snel.

  Daan Scheper - Premium Supply Store Bekijk project
 • Snel schakelen in ontwikkelingen, flexibiliteit en altijd meedenken, dit is wat Visited onderscheidt van andere bureaus.

  Nicole Severijns - Citymarketeer Tilburg Bekijk project
 • Visited is een zeer flexibele en fijne partner om mee samen te werken. No-nonsense en persoonlijk. We krijgen altijd goed advies.

  Dennis Odijk - Funkiehouse Bekijk project
 • Samen met Visited hebben we de afgelopen jaren de webshop naar een topniveau gebracht.

  Erik Regeling- Keukeninbouwcenter Bekijk project
 • Ze komen altijd afspraken na en denken echt mee op het gebied van design en functionaliteit van onze webwinkels.

  Andor van den Boom - 247 store Bekijk project
 • Visted heeft zich zeer goed kunnen inleven in onze doelgroep en producten. Super eindresultaat.

  Ted van Eldik - Epic store Bekijk project